Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!

#valokuvaus #luontokuvaus #kuva #valokuva #luontokuva #Finland


Google translator

tiistai 19. syyskuuta 2017

Pitkän tauon jälkeen

Elämä kulkee, vuosia menee ja taas on tullut yhden vuoden syksy. Syksy saa aina pohtimaan vanhojakin asioita uudelleen. :) Joten keräänpä tännekin joitakin poimintoja loppukesän ja alkusyksyn kuvistani.Kauniilla säällä aivan maaginen paikka, jota lämpimästi suosittelen kaikille, jotka liikkuva Tammelan suunnalla. Suujärvi Saaren kansanpuistossa.  💓

Yllä poimintoja nähdyistä eläimistä. Kärppä oli kyllä yliveto!! 💗 Äärimmäisen vikkelä, leikki kanssamme piilosta monta minuuttia: yrittäkääpä ottaa kuvia!! 😃 Lintuja ovat monet muutkin kertoneet nähneensä tänä kesä harvinaisen vähän, välillä on melkein tuntunut, ettei niitä ole lähes lainkaan... Perhosissakin oli vähän samaa tilannetta, onneksi syyskuussa näin ison kasan näitä tavallisia perhosia yhdellä kertaa. 😊
Syysiltatunnelmia rannoilta, ylemmät Vantaanjoelta ja alin Vanhankaupunginlahdelta, Helsingistä. Ihania hetkiä ovat aurinkoiset lämpimähköt syysillat. Vaikka kotoa lähtiessä ei nykyään yleensä tiedäkään saako aurinkoa vai sadetta osakseen. Vähän niinhän se on usein muutenkin elämässä... 😊
Valon ja varjon, sateen ja auringon syksyisiä tunnelmia.

 Näiden tuokiokuvien myötä toivottelen kaikille teille oikein ihanaa syksyn jatkoa, jotka jostain onnistuvat tänne löytämään ja viitsivät vielä ystävällisesti tänne asti katsoa!! 💓

*


13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

You can definitely see your expertise within the article you write.

The world hopes for even more passionate writers such as
you who are not afraid to mention how they believe.
All the time follow your heart.

Kiki kirjoitti...

Thank you! I'm glad you some expertise and passionate brave writing in them. I myself see just ordinary text, I don't think these texts differ from the writings of other Finnish blog-writers. But what comes to following my heart, I surely hope, that I can do that as much as possible.

Anonyymi kirjoitti...

Someone essentially lend a hand to make seriously articles I might state.
That is the first time I frequented your web page and to this point?
I surprised with the research you made to create this actual submit amazing.
Magnificent activity!

Kiki kirjoitti...

Dear Anonymous!

I am sorry, I understood all the words in your text, but I didn't understand anything of the meaning... I guess it is because of my poor knowledge of English.

Anonyymi kirjoitti...

This blog was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me.

Many thanks!

seita kirjoitti...

Hienosti olet tavoittanut valon ja värit kuviin. Ja perhosiakin olet löytänyt. Kulunut kesä meni minulta niin, että yhtään neitoperhosta ja nokkosperhosta en nähnyt.

Kiki kirjoitti...

Kiitos, Seita! Johan nyt, ettet yhtään neitoa etkä nokkosperhosta nähnyt! Voi harmi!! Mutta kaikkea kaunista muuta olet sentään nähnyt ja upeasti kuvannut. :)

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Kuvasi ovat taas hengästyttävän kauniita, kaukana tavanomaisuudesta. Minulla on vahva tunne siitä, että sadunomaisuus ja hengästyttävyys kuvissasi johtuvat siitä, että sinulla on kyky "maalata" valolla, saat pintoihin ja ilmaan jotain erityistä, jolloin vangittu hetki ei ole vain yksi hetki, vaan juuri hyvin erityinen hetki. Koen erittäin vaikeaksi kuvailla sitä tunnetta, jota kuviesi maailma minussa saa aikaan eikä ainakaan yksi sana riitä sitä tunnetta kuvaamaan.

Pitkään blogia pitäneille tulee väkisinkin tarve taukoilla varsinkin, kun mielenkiinnon aiheet ja elämässä tapahtuvat jatkuvat muutokset kääntävät huomion muualle. Onneksi palaaminen on aina mahdollista. Kiitos mieltä hierovista kuvistasi...:)

Kiki kirjoitti...

Suuri kiitos ihanista sanoistasi, Pitsit sekaisin! <3
Sinulla on selvästi edelleen tallella uskomaton taitoasi ilmaista sanoilla paljon enemmän kuin me muut!!
Olen tosi iloinen, että nautit kuvistani ja vieläpä löydät niistä sitä sadunomaisuutta, jota itse toivoisin niihin vielä paljon enemmän löytäväni.
Lämmin kiitos kommentistasi!! <3

Irja kirjoitti...

Kauniisti kuvattuja syystunnelmia - perhostelua, heijasteita ja valoa. Kärppä oli kyllä yliveto! Ihana kuva. olen joskus lumikkoa yrittänyt saada sihtiini, mutta turhaan. Ovat niin vikkeliä otuksia ja ilmeisesti valitsevat kenelle haluavat poseeraavat 💛

Kiki kirjoitti...

Kiitos, Irja! :) Toivotaan, että sinuakin onnistaa kärpän tai lumikon suhteen! Minulla on käynyt 3 kertaa tosi hyvä tuuri kärpän kuvauksessa muutaman viime vuoden aikana ja kaikki kerrat ovat olleet Helsingin alueella... :)

Suomalainen Kyproksella kirjoitti...

Henkäyksen hiljainen kiitos kuviesi välittämästä ilonmaailmasta!

Kiki kirjoitti...

Kiitos, Suomalainen Kyproksella! Ihanaa, että koit kuvani noin!! :)