Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!

#valokuvaus #luontokuvaus #kuva #valokuva #luontokuva #Finland


Google translator

tiistai 9. syyskuuta 2014

Kesän mittaan...

Voiko kesää mitata??! :D  Ainakin jonain päivänä huomaa, että hups, se onkin jo ohitse... :(Kuin taikaa, on usein kesässä. Niiden hetkien löytäminen ja huomaaminen vaan vaatii läsnäoloa...Säitä on monenlaisia, tänä vuonna oli kolea kausi, hellekausi ja sadekausi...


Kukkia kuvaan aina paljon kesällä. Tämän halusin rajata näitä, ymmärrätkö miksi...  :)


Kesän huippukokemus minulle oli lentotapahtuma. Katselin sitä kentän ulkopuolelta parhaalla mahdollisella paikalla ja parhaalla hetkellä. Ikimuistoista. Ja silloin oli vielä täydellinen ilmakin. Kuvia räpsin parin tunnin aikana ensin 8 gigan ja sitten vielä 4 gigan varakortinkin täyteen vähän ennen lähtöäni. Tästä vahingossa vinoon menneestä kuvasta tykkäsin, kun se toi minulle tunteen kuin itse olisi kolmantena koneena taivaalla... :)


 Loppukesän sateet toivat ihania iltapilviä, joita on vaikea kuvata. Tämä hetki oli uskomaton, kuin valomiekka taivaalla. Olohuoneeni ikkunasta näpätty...Ja ukkospilvet sitten... Minä rakastan muhkupilviä!!!! :)


Monilla kukilla on oma muotinsa... :D  Tämä melkein kuin iskee silmää....xx Veden peilit kiehtovat minua aina. Tämä on Vanhankaupunginkoskelta hyvin kuivana aikana. JOS tämä postaus saa myönteistä palautetta, niin saatanpa postata lisääkin...

Joka tapauksessa oikein ihanaa syksyn alkua kaikille!

***

8 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Kuvasi löivät ällikällä. Kuvissasi on aina ollut jotain, jokin johtolanka ja katsojan päätettäväksi jäävä ratkaisu. Tämän postauksen kuvat ovat sadunomaisia, kuin toisesta ulottuvuudesta. Eniten silmäni saivat ruokaa ensimmäisestä ja viimeisestä kuvasta, tosin jouduin taistelemaan kuvien ruokalautasella myös pilvikuvista. No, ne jätin jälkiruoaksi. Ja kyllä, minulle tuli omanilainen mielikuva siitä, miksi olit tehnyt rajauksen kuten sen teit. Aivan huikea kuvakattaus, teit minut enemmän kuin iloiseksi ja hieroit lämpimästi sydäntäni sadunomaisilla kuvillasi. Ihanaa, että sinäkin olet palaillut maisemiin, laitathan lisää kuvia blogiisi, laitathan...?...:)

Kiki kirjoitti...

Oi kiitos, Pitsit sekaisin! :) :) Ylitsevuotavan ystävälliset sanasi aiheuttavat sellaisen paineen, johon tuskin toisella postauksella pystyisin vastaamaan...! Mutta ehkäpä yrittelen lähitulevaisuudessa, saa nähdä! :) Oikein ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja innostusta uusiin upeisiin aivan ainutlaatuisiin blogauksiinsi!

Anonyymi kirjoitti...

I enjoy reading through an article that will make people think.

Also, many thanks for permitting me to comment!

Kiki kirjoitti...

Thank you for your kind comment! It is a long time since I kept this blog. But I appreciate positive comments even now. :)

Anonyymi kirjoitti...

This is a topic which is near to my heart... Many thanks!
Where are your contact details though?

Kiki kirjoitti...

Dear Anonymous!

I wonder, what you mean by topic? These photos, I feel, are of many different kind. My own favorites of one summer. And the (Finnish) text just explains the idea of each photo. So, I see no special topic... :) But (assuming you are the same Anonymous as a couple days ago) as I earlier said, I'm glad you liked this posting.
What comes to my contact details, I suppose you mean phone numbers or e-mail addresses, they are completely private and not given in social media.
Have a lovely and beautiful Sunday, as we have here in Finland!

Anonyymi kirjoitti...

This site was... how do I say it? Relevant!! Finally I have
found something that helped me. Many thanks!

Kiki kirjoitti...

I'm very glad, that you feel so and it helped you. :)
All my best wishes for your future!