Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!


Google translator

tiistai 9. syyskuuta 2014

Kesän mittaan...

Voiko kesää mitata??! :D  Ainakin jonain päivänä huomaa, että hups, se onkin jo ohitse... :(Kuin taikaa, on usein kesässä. Niiden hetkien löytäminen ja huomaaminen vaan vaatii läsnäoloa...Säitä on monenlaisia, tänä vuonna oli kolea kausi, hellekausi ja sadekausi...


Kukkia kuvaan aina paljon kesällä. Tämän halusin rajata näitä, ymmärrätkö miksi...  :)


Kesän huippukokemus minulle oli lentotapahtuma. Katselin sitä kentän ulkopuolelta parhaalla mahdollisella paikalla ja parhaalla hetkellä. Ikimuistoista. Ja silloin oli vielä täydellinen ilmakin. Kuvia räpsin parin tunnin aikana ensin 8 gigan ja sitten vielä 4 gigan varakortinkin täyteen vähän ennen lähtöäni. Tästä vahingossa vinoon menneestä kuvasta tykkäsin, kun se toi minulle tunteen kuin itse olisi kolmantena koneena taivaalla... :)


 Loppukesän sateet toivat ihania iltapilviä, joita on vaikea kuvata. Tämä hetki oli uskomaton, kuin valomiekka taivaalla. Olohuoneeni ikkunasta näpätty...Ja ukkospilvet sitten... Minä rakastan muhkupilviä!!!! :)


Monilla kukilla on oma muotinsa... :D  Tämä melkein kuin iskee silmää....xx Veden peilit kiehtovat minua aina. Tämä on Vanhankaupunginkoskelta hyvin kuivana aikana. JOS tämä postaus saa myönteistä palautetta, niin saatanpa postata lisääkin...

Joka tapauksessa oikein ihanaa syksyn alkua kaikille!

***

2 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Kuvasi löivät ällikällä. Kuvissasi on aina ollut jotain, jokin johtolanka ja katsojan päätettäväksi jäävä ratkaisu. Tämän postauksen kuvat ovat sadunomaisia, kuin toisesta ulottuvuudesta. Eniten silmäni saivat ruokaa ensimmäisestä ja viimeisestä kuvasta, tosin jouduin taistelemaan kuvien ruokalautasella myös pilvikuvista. No, ne jätin jälkiruoaksi. Ja kyllä, minulle tuli omanilainen mielikuva siitä, miksi olit tehnyt rajauksen kuten sen teit. Aivan huikea kuvakattaus, teit minut enemmän kuin iloiseksi ja hieroit lämpimästi sydäntäni sadunomaisilla kuvillasi. Ihanaa, että sinäkin olet palaillut maisemiin, laitathan lisää kuvia blogiisi, laitathan...?...:)

Kiki kirjoitti...

Oi kiitos, Pitsit sekaisin! :) :) Ylitsevuotavan ystävälliset sanasi aiheuttavat sellaisen paineen, johon tuskin toisella postauksella pystyisin vastaamaan...! Mutta ehkäpä yrittelen lähitulevaisuudessa, saa nähdä! :) Oikein ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja innostusta uusiin upeisiin aivan ainutlaatuisiin blogauksiinsi!