Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!

#valokuvaus #luontokuvaus #kuva #valokuva #luontokuva #Finland


Google translator

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Pioneja Gardenian pihalla

Trooppisen puutarhan Gardenian piha kiinnostaa minua useimmiten sisätiloja enemmän. Tähän aikaan kukkivat upeat pionit, niitä oli näköjään istutettu vielä viime vuotista enemmänkin. Tänä vuonna ne eivät kuki kaikki samaan aikaan, suurin osa oli täydessä kukissa, osa oli vielä ihan nupuilla ja jotkut olivat jo ehtineet pudottaa kukkansa.
************Jos satut liikkumaan Gardenian suunnalla, suosittelen lämpimästi pionien katsastamista!
Muutenkin piha on hienosti hoidettu, muutamista muista kohdista pihalla taidan tehdä toisen postauksen.


***

6 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Kauniita pionia!
Siellä kannattaaa todellakin
käydä.
Kävin kurkkaamassa netistä.
Kiitti vihjeestä.

Kiki kirjoitti...

Kiva, Sirpa, että kiinnostuit alueesta! Ja jos aikaa sinne mahdollisesti mennessä on enemmänkin, niin siinä vieressä on sitten Viikin ulkoilualue, jolla on mm. 5 lintutornia, joilta näkee Vanhankaupungin ruovikkoalueelle hienosti. Eikä Vanhankaupunginkoskellekaan ole tuolta kovin pitkä matka...

Leenamarketta kirjoitti...

Kyllä pioni on kaunis ja vielä kun niitä on noin paljon niin ovat entistäänkin näyttävämmän näköisiä. Jos asuisin lähempänä lähtisin tutustumaan oitis tuohon paikkaan, olisihan siinä Viikin ulkoilualuekin josta kerrot, näin tulisi monta kärpästä yhdellä iskulla.
Meillä rymisi muuten äsken ukkonen ja vettä satoi oikein reippaasti kuuman päivän jälkeen.

Kiki kirjoitti...

Leenamarketta, odottelen oikein joka vuosi, että pääsen katselemaan noiden pionien kukintaa. Se on niin ylenpalttisen runsas ja ihana.

Täällä meillä ei vielä tänä kesänä ole kovin kummoista ukkosta ollut. (Nyt kun uskallan kirjoittaa näin, niin kohta varmaan tulee sitten oikein jytinällä... ) Ukkonen on kyllä komea ja kunnioitusta herättävä luonnonilmiö.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Kyllä, pionit ovat äärettömän kauniita, unikkojen ohella yksi lempikukistani. Kuvissa on kauniin rehevät värit, jotka kunnioittavat hienosti pionien ainutlaatuisuutta...:)

Kiki kirjoitti...

Pitsit sekaisin, pionit ovat käsittämättömän upeita uskomattomassa kukkarunsaudessaan. Monesti tuntuu, että miten yksi pensas voi kestää sellaisen määrän niin upeita kukkia!