Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!

#valokuvaus #luontokuvaus #kuva #valokuva #luontokuva #Finland


Google translator

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Luonnosta kasattua

Nyt kesällä on niin paljon kuvattavaa. Mutta kaikki ovat (toivottavasti) ulkona ja tietokoneella ei monikaan juuri käväisyä enemmän. Hyvä niin.
Laitan silti muutaman koosteen kesäkuulta.******Vaikea valita oikea valoisuusaste. Tummensin näitä jonkin verran, kun laitoin ne tänne nyt keskipäivällä ja silti tuntuu, että tarvitsisi vieläkin tummentaa. Mutta sitten taas illalla katsottaessa ovat tummia ja synkkiä.
No, sellaista on elämä. Vaihtelevaa, koosteista, yksityiskohtia ja kokonaisuuksia. Ja kaikki riippuu siitä, mistä päin ja miten asiaa katsotaan...

Paljon lisää ihania kesäpäiviä ja suloisia suven hetkiä Sinulle!

***

8 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Suloisia tipusia, kauniita
maisemia ja heijastuksia.
Kivasti tehdyt kollaasit.

Mukavia kesäpäiviä,

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Kovasti ovat kauniita koostetut kuvasikermäsi. Arvannet varmasti, että ensimmäinen kuvamosaiikki saa sydämen suorastaan väpättämään. Eläinten poikaset nyt vain ovat niiiiin hellyttäviä...:)

Kiki kirjoitti...

Kiitoksia, Sirpa ja Pitsit sekaisin! Linnunpoikasia voisi katsella ja kuvailla loputtomiin. Ja kesäistä luontoa tietysti muutenkin. Upeaa kesäpäivän jatkoa teille!

Leenamarketta kirjoitti...

Suloliset karvapallerot ja kuinka terhakkaana katsoo kameraan ehkes heidän jompikumpi vanhempansa. En osaa sanoa varmaksi, kun en noista linnuista niin paljoa tiedä.
Kollaasit ovat hyviä katsella, niissä voi vertailla kuvia ja näkyy kerralla paljon.
Mukavia kesäisiä päiviä Sinullekin!

Pipsa kirjoitti...

Viimeinen kollaasi on niin herkkä, kevyt ja ilmava.
Linnunpoikasten pallerokausi tuli siis tänä kesänä kuvattua, ei se kauaa kestä.

Kiki kirjoitti...

Kiitos, Leenamarketta ja Pipsa! Nyt koneella ollessa kuuluu avoimesta ikkunasta kaupungin melun yli vielä lintujen viserrystä. On se kaihoisaa, että kaikki kestää vain oman hetkensä.

Manteli kirjoitti...

Katselin nautiskellen jokaisen kuvan, pallerot ovat ihania. Ihailen näitä kollaaseja, itse en osaa tehdä niitä. Kiitos kesäisistä kuvistasi:)

Kiki kirjoitti...

Mukavaa jos nautit, Manteli! Kollaasien väsääminen on ihan kivaa joutoaikojen puuhaa. Suosittelen, että jos Sulla joskus on sopivasti turhaa aikaa, niin kannattaa kokeilla. Alku nyt tietysti joka puuhassa on hieman haasteellista, mutta kun sen oppii, niin on helppoa sitten. Esim. PhotoScapessa tai Picasa3:ssa niitä voi väsäillä.