Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!

#valokuvaus #luontokuvaus #kuva #valokuva #luontokuva #Finland


Google translator

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäkuuta 2014

Onko sillä väliä, puuttuuko yksi ihminen blogimaailmasta vai ei....   Retorinen kysymys. Mutta silti. Ainahan jokainen yhdenkin ihmisen yksikin teko tai tekemättömyys on merkityksellistä. Vaikuttaa maailmaan.

Seuraan edelleen monia teistä mahdollisista vielä jäljellä olevista lukijoista, vaikken kommentoikaan. Hienoa, että jatkatte hienoja postauksianne!!!

Liitän tähän joitakin omasta mielestäni mukavimpia kuviani kevät-alkukesän ajalta.*** Kuin kukka kämmenelläni.... tosi iso voikukka! :)*** Kovasti yrittelen löytää uutta mielekkäämpää perspektiiviä elämääni.*** Onko kaikki todella sitä, miltä se näyttää??*** Söpöys ja hellyyttävyys ainakin on aitoa! :)  Omalaatuinen poikanen, joka kulki muhallaan möyrien ruokaa etsimässä tosi pitkään kaiken muun unohtaneena pitkin avointa aurinkoista nurmikkoa. Toivottavasti pysyy hengissä, sen verran suloinen on!*** Kesäidylliä voi löytää vaikka lähiökerrostalojen matontamppaustelineen viereltä...*** Mahtava tilanne, jolloin kamera ei ollut lainkaan yhteistyöhaluinen. Kuvanlaatu rajun käsittelynkin jälkeen surkea. Mutta on ne melkoisia popsijoita nämä uikut!!! :)*** Kontrasti, sitä aina vaan etsin ja rakastan valokuvissa. Ihanaa, että on kesä ja kukkia!*** Joskus on ihan taianomaisia hetkiä, kaupungissakin. Vantaanjokea rautatiesillan alta. Valaistus oli ylimaallinen, eihän sitä kuvaan saa, mutta yrittää sentään täytyy...

Parasta mahdollista kesänjatkoa teille kaikille, jotka vielä tämän postauksen näette! Älkää antako lumi- ja raekuurojen viedä Juhannuksen juhlatunnelmaanne!

***

4 kommenttia:

seita kirjoitti...

Taianomaisia hetkiä todellakin. Vastavalo se vasta valo onkin.

Mainio tilannekuva tuo silkkiuikun kalan ahmiminen.

Kiki kirjoitti...

Kiitos paljon, Seita! :)

On ihanaa, että jatkuvasti postaat toinen toistaan upeampia postauksia ihanista erämaista, joista minä vain haaveilen!

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Käväisin minäkin kuikuilemassa, josko olisit aktivoitunut kirjoittelemaan ja laittelemaan kuvia.

Paussit tekevät hyvää, vaikka huono omatunto paukutteleekin päähän.

Vastavalo on todella valojen valo, siitä on paljonkin kokemusta tämän kesän osalta. Sillä jos millä saa taianomaisen tunnelman kuviin, tosin se on todella haastavaa kuvausta...:)

Kiki kirjoitti...

Kiva kun tulit kommentoimaan, Pitsit sekaisin! :)
Ihanaa, että yhä jatkat uskomattoman upeita postauksiasi! Voi olla, että ilahduttava kommenttisi saa minut inspiroitumaan postaukseen... :)