Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!

#valokuvaus #luontokuvaus #kuva #valokuva #luontokuva #Finland


Google translator

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Long time no see... :)

Mitäs tänne sitten postaisi, kun ei ole varsinaista postausta yli vuoteen tehnyt...??
Ensin aattelin heitellä satunnaisia kuvia vuoden varrelta, mutta taidanpa laittaa vain ihan viime aikaisia, löytyyhän niitäkin, vielä ennen kuin kaikki lehdet putosivat ja kukat kuihtuivat...


Pyhäinpäivä oli, en eilen käynyt haudoilla, mutta kylläkin torstaina, jolloin Helsingin Malmin hautausmaalla oli keskellä torstai-iltapäivää ihan käsittämättömän paljon ihmisiä. Tämä kuva on kuitenkin otettu jo aiemmalta käynniltä k.o. hautuumaalla.Hautuumaalta tämäkin, valonpilkku kaiken kuihtuvan keskeltä...Tuossa pieni halloween-leikki. Kuva on aito, mutta värinkäsittelyä on paljon erilaista... On hienoa, että edes yhtenä päivänä vuodessa pelottavaan ja kammottavaan voi suhtautua leikkimielellä..Tässä ruusu kaikille niille, jotka eivät ole pudottaneet minua tämän vuoden aikanakaan pois lukulistoiltaan. Kiitos, kiitos!!
Toinen kukkanen...
Puunrunkoa, mutta kiehtoi minuaKallion pinnalla pientä elämää. Hassuja kuvattavia nuo, olen pariin kertaan ennenkin niitä yritellyt, mutta silloin ne pölyhiukkasilta näyttävät vaaleat päätypallerot ovat häirinneet minua kovasti, vaikka asiaan kuuluvatkin...

Olishan sitä monenlaista muutakin, mutta toivotaan, että nämä kelpaavat, jos joku vielä blogia seuraa!

Rauhoittavaa marraskuuta sinulle!

***


8 kommenttia:

Seija Torpström kirjoitti...

Kyllä on kiva kuulla sinusta Kiki ♥
Tuota bannerikuvaa minä aina olen ihaillut.
Kauniita kuvia on myös postauksessasi, toivottavasti saadaan kuulla sinusta lisää ja kuvia nähdä.
Aavemainen tosiaan on kurrekuva, ja hyvä oikeestu joskus saa vähän leikkiä :D
Rapsakkaa marraskuuta ja kaikkea hyvää ja antoisia kuvaushetkiä.

Kiki kirjoitti...

Kiitos, Seija! Katsotaan, miten jatkossa postaukset onnistuu. Löytyykö lähikaduilta näinä vuodenaikoina kuvattavaa, pääseekö liikkumaan kauemmas... Miten kauan pystyy koneella olemaan, elelen toivossa, että kohtalaisen hyvin.

Leikkiä täytyy ihmisen, mahdollisimman paljon, se antaa iloa aikuisenkin elämään! :)
Oikein inspiroivaa marraskuun jatkoa sinulle!

Valokki kirjoitti...

Iloista marraskuuta sinulle myöskin. Kivaa kuulla sinusta jälleen :) Tervetuloa takaisin! Oijoi lähetän sinulle täältä paljon, paljon rakastavaa ja parantavaa energiaa. Itselle niin tuttua tänä päivänä rajoittunut liikkuminen ja jaksaminen. Kyllä me selvitään, ei anneta periksi. Leikkimieltä ja paljon huumoria olen minäkin yrittänyt sisällyttää elämääni.

Kiki kirjoitti...

Kiitos paljon, Valokki! Olen jatkuvasti seurannut blogiasi, ihan yhtä suurella mielenkiinnolla kuin ennenkin, kommentointi vaan on jäänyt tauolle... On mahtavaa saada lukea ja katsoa sinun ja myös siskojesi postauksia, kuulla ajatuksianne ja tuntemuksianne ja ihailla upeita kuvianne ja olla melkein mukana retkillänne ja soittoilloissanne. :)

Jatketaan todellakin mahdollisimman suuren leikkimielisyyden ja luovuuden sisällyttämistä elämäämme. Kaikkea ihanaa sylikaupalla sinulle!

seita kirjoitti...

Mukavaa löytää tuore postauksesi listaltani.
Aina ei tarvitse mennä kauas löytääkseen kuvattavaa. Pimeä vuodenaika asettaa kyllä rajoituksensa,mutta me sen kestämme valoa odotellessa.

Kiki kirjoitti...

Niinpä, Seita, täytyy löytää sisäistä valoa, kun ulkona on pimeää! :)
Ja ehkä aina välillä tulee päiviä, jolloin löytyy jotain inspiroivaa kuvattavaakin...
Ja sinun blogistasi löytyy aina niin ihania maisemia ja luonnon upeita yksityiskohtia. Postaustesi katsominen on ihana henkireikä täällä Hesan melussa, melskeessä ja yhä lisääntyvän rakentamisen keskellä!

Taika kirjoitti...

Niin kauniita kuvia !! :)

Kiki kirjoitti...

Kiitos paljon, Taika!
Oikein leppoisaa ja voimaannuttavaa viikonloppua sinulle!