Luontokuvablogi, naturephotoblog


Erityisesti rakastan rantamaisemakuvia
ja matalalta paistavaa aurinkoa.
Ihana pohjoinen valo!

#valokuvaus #luontokuvaus #kuva #valokuva #luontokuva #Finland


Google translator

perjantai 26. marraskuuta 2010

Päivän mittaan kertynyttä

Pakkasta ja hieman kosteaa viimaakin. Ulkoilla pitää silti hiukan, sen mitä terveysongelmilta tarkenee.


Kunpa keksisin jostain kuvaamiseen sopivat hanskat, jotka olisivat lämpimät jopa kamera jatkuvasti kädessä ja silti sellaiset, että kameran pienen pieniä näpyköitä pystyisi liikuttamaan. Nyt otan jatkuvasti oikean käden käsineen pois ja taas takaisin. Ja pois. Ja takaisin.Ikkunalaudalla oleva pieni kinos on kiusannut mua nyt pari päivää. Yritän ottaa siitä mielenkiintoista kuvaa. Ei onnistu. Yritän taas. Ei onnistu. Jatkuu, jatkuu, jatkuuuu....

Ehkä se vielä onnistuu, ennen kuin se katoaa.
Ihan kiva auringonlaskukin oli, tosin talojen taakse.Ja vielä kinoksen kanssa.****

2 kommenttia:

Manteli kirjoitti...

Hyvinhän ne kinoskuvat onnistuivat, viimeisessä kuvassa näyttää siltä, että aurinko laskisi lumisen vuoren taakse ja lintunenkin lentää siinä yläkulmassa.
Sama ongelma on minullakin käsien palelun suhteen. Jos laitan ohuet vuorittomat fleesehansikkaat, niin niillä pystyn tuntemaan kameran nippelit. Toiseen käteen laitan vielä paksumman hansikkaan päälle. Tällä tuulella ja pakkasella ei kyllä mikään "tumppu" lämmitä käsiä.

Pehmyt piirto kirjoitti...

Tuttu juttu, kun jostakin haluaa kuvan, siis kuvan, niin sitä kuvaa ja kuvaa, aina vain loputtomasti. Sinulla on ihan kauniin pitsimäiset kuvat ja nuo viimeiset auringonlaskun kultaamat on hienot. Hauska yksityiskohta tuo iltalinnun lento.

Itsellä on sellainen ohut villahansikas kuvatessa (tiukanlainen), sen päälle vedän välillä villatumpun, ainakin vielä olen tarjennut.